Psihološko savetovanje u Beogradu: Psiholog Mina Ilić
967
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-967,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Kvaliteti lekara koje usavršavam od početka svoje karijere su: kliničko iskustvo, visoka profesionalnost, kvalitet i diskrecija.

Ginekologija

Ginekološki pregledi, ultrazvučna dijagnostika, kolposkopija, HPV, Papa test, pregled dojki, kontracepcija, bakteriološke i mikološke analize, upala jajnika i ciste, miomi i polipi materice, endokrinologija, sterilitet, menopauza.

OPŠIRNIJE

Ginekološke intervencije

Uklanjanje polipa, biopsija grlića materice, histeroskopija, prekidi trudnoće, uklanjanje kondiloma, eksplorativna kiretaža, aplikacija i extrakcija “spirale“, uklanjanje promena na vulvi, estetske vaginalne operacije.

OPŠIRNIJE

Vođenje trudnoće

Kompletan pregled trudnica sa ultrazvučnom dijagnostikom, CTG pregledi, serklaž, dabl i tripl test, prenatalni genetski testovi i trombofilije, dijabetes i hipertenzija u trudnoći, kontrakcije i prevremeni porodjaj, laboratorijske analize, priprema za porodjaj.

OPŠIRNIJE

Ultrazvučni pregledi

Jednostavne, neinvazivne, bezbedne i klinički nezamenljive metode: ginekološki ultrazvuk, ultrazvuk u trudnoći, ultrazvuk dojki, kolor dopler, 2D ultrazvuk, 3D ili 4D Ultrazvuk, Power Dopler. Trajanje od 15 - 30 minuta.

OPŠIRNIJE

Vaginalna i uroginekološka hirurgija

Kompletna pre-operativna priprema, postoperatvno praćenje, pesari, spad materice, spadovi prednjeg ili zadnjeg vaginalnog zida, aplikacija ginekoloških mrežica, vežbe po Koegelu.

OPŠIRNIJE

Stres inkontinencija

Jedan od retkih u regionu, među prvima u Srbiji, sa iskustvom primene dužom od 14 godina, najmodernijom metodom ugradnje tračica ili mrežica pruža mogućnost lečenja spada ginekoloških organa minimalno invazivnom hirurškom tehnikom.

OPŠIRNIJE
Sliding Image Sliding Image

Preporuke pacijenata i kolega

Prvi korak ka radu na sebi

Psihološko savetovanje vam može pomoći da na adekvatan način iskoristite svoje lične kapacitete u prevazilaženju neke životne situacije. S tim u vezi, ukoliko vam je potrebna seansa neophodno je da zakažete svoj prvi termin.

To možete učiniti pozivom na moj broj telefona koji je prikazan na kontakt strani. Uzimajući u obzir da nam je u nekim situacijama teško razgovarati telefonom, možete mi pisati  preko kontakt forme ili na Facebook-u ili Instagram-u.

O meni

26 godina ginekološkog iskustva

22 godine specijalističkog staža, 17 godina rada u porodilištu KGA KCS, 20 godina iskustva sa malim ginekološkim intervencijama. Ponosan na zadnjih 12 godina intenzivnog rada na polju lečenja stres inkontinencije, aplikacije tračica, vaginalne i uroginekološke hirurgije.

Vrhunska oprema - sigurna dijagnostika

Dr Radović u ordinaciji radi na dva “state of the art“ collor-dopler 3D i 4D ultrazvučna aparata, na 1 portabilnom collor-dopler aparatu, dva fiber-optička kolposkopa rasporedjena u 3 ambulante. Hirurška ambulanta je opremljena najsavremenijim instrumentima za ginekološke intervencije, radiotalasnim aparatom, kao i histeroskopom.

Individualan i multidisciplinaran pristup

Svaka trudnoća je priča za sebe - neke su fiziološke, a neke visokorizične. Ginekološke intervencije traju od 5 - 35minuta. Teže operacije mogu trajati i po 6 ili više časova. Individualni pristup problemu svakog pacijenta i saradnja, kako sa kolegama iz ordinacije, tako i sa kolegama iz najvećih ginekoloških ustanova, je neretko za pacijenta od životne važnosti.

Fokus i briga za pacijenta i sa najtežim ginekološkim problemima

Pored dijagnostike u ginekološkoj ordinaciji Raović, najteža ginekološka oboljenja, veliki operativni zahvati sa hospitalizacijom se mogu uraditi na još 4 velike ginekološko-hirurške klinike u Beogradu.

Najsavremeniji svetski protokoli lečenja

Dugogodišnja praksa, kao i kontinuirano sticanje novih znanja na brojnim domaćim i svetskim kongresima i workshop-ovima u zadnjih 20 godina, pacijentu garantuju najsavremenije metode lečenja i dijagnostike.

Visok indeks satisfakcije

Veliki broj zadovoljnih pacijentkinja lečenih kroz duži niz godina, u vrhunski opremljenoj ordinaciji, sa dugogodišnjom tradicijom, u samom srcu Vračara, ukazuju na visok stepen satisfakcije.

Poslednji članci sa Bloga

Nadam se da će vam moji tekstovi pomoći da bolje upoznate neke psihološke pojave, izazove i zanimljivosti.

Instagram feed

Podeli ovu objavu
Call Now Button