Hirurško podmladjivanje vagine - Miloš Radović
2563
page-template-default,page,page-id-2563,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hirurško podmladjivanje vagine

PAGE UNDER CONSTRUCTION

 

Kod većine žena u zrelom dobu, kao posledica rađanja, genetike ili povreda, dolazi do pojave spada i opuštanja vaginalnih zidova i širenja same vagine.  Tu trpe i bliski karlični organi koji su bukvalno naslonjeni na prednji i zadnji zid vagine -(mokraćna bešika, materica, debelo crevo).

Kvalitet života je značajno narušen. Ovaj problem se može rešiti hirurški (ili laserom), vaginalnim putem, bez rezova na stomaku i na taj način povratiti narušena funkcija karličnih organa, kvalitet sexualnog života, zadovoljstvo partnera ali i estetika.

Hirurška rejuvenacija vagine predstavlja klasičan hirurški tretman u toku kojeg se zatežu opušteni i prednji i zadnji vaginalni zid.  Zatezanjem i skraćivanjem vaginalnih zidova značajno se smanjuju obim i širina same vagine. Često se udružuje i sa hirurškim sužavanjem vaginalnog ulaza.

 

Za još informacija kliknite na link:
https://www.ginekologmilosradovic.rs/spadovi-prednjeg-ili-zadnjeg-vaginalnog-zida/

Call Now Button